Nämä 5 LEGO -pakettia haluaisin!

sokos-kouvola2

Niin kauan kuin muistan, on Legoja ollut. Itse sain eräänä lapsuuteni jouluna ison laatikollisen palikoita. Tai sitten olin vain niin pieni, että laatikko tuntui isolta. Verrattuna lapsuuteni, on nykyinen Lego-tarjonta huomattavasti runsaampi ja värikkäämpi. Oli ilo huomata, mitä kaikkea kivaa onkaan tarjolla.

 

sokos-kouvola1

Legot on käsite. Viralliset Legot tulee tietenkin maailman suurimmalta leikkikaluvalmistajalta Tanskasta. Lego on laadukas tuote, joita kopioidaan ja jäljitellään maailmanlaajuisesti. Kopiot eivät tosin yllä samaan tasoon kuin originaali. Legot kokivat uuden tulemisen 2000-luvulla, kun yritys kehitti tuotteittaan ja markkinointikanavia. Lego-elokuvat, Lego-lautapelit, Lego-pelikonsolipelit ja Lego-animaatiot, sekä kaikki muu tuotteistaminen takasi uuden nousun ja lopulta pääsyn ykköseksi leikkikaluvalmistajana. Itse en ole nähnyt Lego-elokuvaa, mutta luin jostakin, että elokuva on hyvin ja laadukkaasti tehty. Joten vaikka elokuva omalta osaltaan siivitti Legojen myyntiä, maksoi yritys myös pitkän pennin tästä markkinointitempauksesta. Ja samalla, hienovaraisesti kuluttaja saatiin tekemään lisäostoksia. Itse jaksan aina välillä hämmästellä, kuinka monipuolisen väripaletin Legot tänä päivänä tarjoaa. Muistelen, että siinä omassa paketissani taisi olla sinisiä, punaisia, keltaisia ja vihreitä palikoita. Hieman epäilen muistiani, jos sanon mukana olleen myös oranssin. Selkeitä, tummia perusvärejä ne kuitenkin oli. Parasta palikoissa on, että ne sopivat jokaiselle: tytöille ja pojille, vauvalle ja aikuiselle, äideille ja isille. Moni lapsena Legopureman saannut tyttö ja poika on jatkanut harrastusta ja kerryttänyt kokoelmaansa sitten omassa kodissa.

Jannu alkaa kohta olemaan Dublo-iässä. Kumpikin siskoni on luvannut kaivaa varastoista siskonpoikien vanhat Dublot, ja on joku muukin niitä minulle lupailla. Koska meille ei vielä Legoja (ainakaan niitä aivan pienimpiä) tulla lähivuosina hankkimaan, tein listan Legoista, jotka itse ostaisin – itselleni. Tosin vain hyllyn päälle pölyttymään, koska eihän niitä voisi leikkiin antaa. Listan laatiminen alkoi viattomasti listan ykkösestä, mutta kun tutkin nettiä tarkemmin, syntyi  TOP 5 lista. Tässä siis vain viisi minun suosikkia, netistä löytyy rutkasti enemmän.

5.Absolutely Fabulous

Edina ja Patsy Lego hahmoina! Nämä rouvat pöydän ääreen, niin ei tarvitse litkiä punaviiniä yksin. Varmasti menee ilta railakkaasti tässä seurassa. Patsylla tunnetusti turnauskestävyys säilyisi koko illan, eikä Legohahmolla olisi nuttura vinossa seuraavana aamuna.

4. The Walking Dead

Kukapa ei haluaisi iskeä muutamaa zombia viidakkoveitsellä päähän?  Michonnella ei taida tulla zombit mukana, joten ne joutuu hankkimaan leikkikaveriksi ennen kuin matka voi jatkua.

3. Monty Python and the holy grail

Nimi kertoo kaiken heille jotka tämän sankarireissun tuntevat. Mukana myös tappaja kani (Rabbit of Caerbannog) sekä ritarit, jotka sanoo Ni!

2. Game of Thrones

Minun ei tarvinnut kuin kirjoittaa sarjan nimi ja jo alkoi päänsisäinen jukeboxi soittamaan tunnusmusiikkia. Mitähän kaikkea ehtisi tapahtua, jos John Snow’n kanssa pitäisi muuria suojella läpi pitkän talven tai Tyrion Lannisterin kanssa ottaa juomakilpailu?

1.Twin Peaks

Kyllä, kyllä! Dale Cooperin kanssa aamukahvit, ennen kuin Log lady saapuu kertomaan totuuksia. Toiveeni seuraavaan settiin: Bob (the Killer),Nadine, Andy, James + moottoripyörä sekä kuolaava Leo.

Missasinko jonkun huipun? Kommentoi, niin katsotaan meneekö listani uusiksi 🙂

 

Minut löydät Facebookista, Instagramista, Bloglovin’ ja/tai Blogit.fi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s